Motoklemmen

steadystand 1

steadystand 2

steadystand 3

steadystand 4

steadystand 5

 

Steadystand

In seconden verankert u de motorfiets muurvast. Ideaal voor thuis! Een stevige poetsbeurt of het nodige sleutelwerk kunt u rustig en helemaal alleen uitvoeren. Doordat de motor rechtop staat  neemt deze geen onnodige ruimte in beslag en kunt u ook in uw kleine schuurtje aan de slag. Gemakkelijk op te bergen. 16 tot en met 18 inch. Bandbreedte 90 tot en met 130 mm.

 


steadystand multi_1

steadystand multi_2

steadystand multi_3

steadystand multi_4

steadystand multi_5

 

Steadystand Multi

In seconden verankert u de motorfiets muurvast. Ideaal voor thuis! Een stevige poetsbeurt of het nodige sleutelwerk kunt u rustig en helemaal alleen uitvoeren. Doordat de motor rechtop staat  neemt deze geen onnodige ruimte in beslag en kunt u ook in uw kleine schuurtje aan de slag. Gemakkelijk op te bergen. 15 tot en met 21 inch Bandbreedte 90 tot en met 200 mm.

 


steadystand fixed_1

steadystand fixed_2

steadystand fixed_3

steadystand fixed_4

steadystand fixed_5

 

Steadystand Fixed

De verzinkte STEADYSTAND FIXED maakt handig gebruik van de zwaartekracht. De STEADYSTAND schroeft u eenvoudig vast op de vloer van een aanhanger. Vervolgens wordt de motorfiets rechtstaand geplaatst. Het gewicht zorgt ervoor dat de machine verankerd is. Zodoende kunt u zonder hulp zelf sjorbanden aanbrengen. 10 tot en met 19 inch Bandbreedte 90 tot en met 130 mm.

 


ssmf1

ssmf2

ssmf3

ssmf4

ssmf5

 

Steadystand Multi Fixed

De verzinkte STEADYSTAND FIXED maakt handig gebruik van de zwaartekracht. De STEADYSTAND schroeft u eenvoudig vast op de vloer van een aanhanger. Vervolgens wordt de motorfiets rechtstaand geplaatst. Het gewicht zorgt ervoor dat de machine verankerd is. Zodoende kunt u zonder hulp zelf sjorbanden aanbrengen. 15 tot en met 21 inch Bandbreedte 90 tot en met 200 mm.

 


cross1

cross2

cross3

cross4

cross5

 

Steadystand Cross

De verzinkte STEADYSTAND CROSS heeft een kleminrichting. Met behulp van het voetpedaal klemt u uw voorwiel muurvast, het in de veren trekken is verleden tijd! Doordat het voorwiel verankerd staat zijn spanbanden alleen aan de achterzijde nog nodig .Ideaal voor op een aanhangwagen of in transporter. Speciaal ontwikkeld voor cross motoren. Geschikt voor: 18 tot en met 21 inch. Bandbreedte 90 tot 120 mm.

 


 
Share |